Het is alweer meer dan 2 weken geleden dat we Jack hebben opgehaald, en ben nu al zo aan hem gehecht geraakt. We kunnen hem namelijk niet voor altijd houden, over 7 maanden gaat hij weer terug naar zijn eigenaar en wordt hij een echte schapenhoeder! Tenminste, als hij daar zelf ook zin in heeft. En wat groeit hij verschrikkelijk hard!

Bolletje wol
Toen we hem ophaalde was het nog zo’n schattig bolletje, nu begint hij al steeds meer op een echte slungelige puber te lijken. Verder met hem hier op m’n studentenkamertje gaat het prima, al m’n schoenen en andere waardevolle dingen liggen in een berg op m’n kast, m’n kleed ligt opgerold voor het geval er “ongelukjes” gebeuren. 1 van m’n weinige zomerrokjes is gescheurd, en m’n statistiek boek…tja… die ruikt nu heerlijk naar urine en mist een hoekje. Verder gaat het gelukkig heel goed! Maar ik kan niet wachten tot hij het spelletje – overal moeten mijn tanden in- saai begint te vinden ;).

Fans
Naar mensen toe is hij erg lief, iets te lief af en toe, iedereen die lekker in de zon ligt te genieten krijgt onverwachts een lik in z’n oor, en het toppunt was toch wel dat hij op 2 picknickende meisjes afstormt, vol met z’n poot in hun slagroomgebakje beland, en daarna ook nog even fijn wat roomkaas en de aardbeien aflikt… Die vonden hem dus niet zo leuk meer. Verder is hij echt een celebrity, iedereen die hem ziet wil hem aaien, mensen kwamen zelfs naar mij toe “dat is toch Jack? Wat schattig!!”.

Voetbad
En dan moet je een dagje weg.. en dan? Wie wil er op een destructieve pup letten? Gelukkig genoeg mensen die denken dat hij altijd heeeel lief en rustig is! Toen ik hem weer ophaalde vond iedereen hem gelukkig nog steeds leuk, hij had alleen wel over een meisje heen geplast en in een huisgenootjes kamer gepoept, die daar vervolgens met z’n blote voeten in ging staan… Lekker dan… Verder luister hij gelukkig heel goed! Hij komt bijna meteen als je hem roept, en als je zegt “zit”, dan gaat ie ook echt zitten! Het moraal van dit verhaal: puppy’s zijn echt veel meer werk dan verwacht! Maar ondanks dat je haar op wordt gegeten, en je schoenen zijn geruïneerd, zijn ze nog steeds de allerliefste!

Deel 1: Praktijklessen in puppytraining

Deel 3: Het schattige bolletje wol is verdwenen
Deel 4: Dag puppy, daaag lieve Jack