Je pup leert elke moment dat hij wakker is!

De zomervakantie is de ideale tijd om een pup in huis te krijgen. Je hebt tijd om met hem bezig te zijn, zodat je hem een fantastische start kan geven: socialiseren, trainen, leren alleen zijn, zindelijkheidstraining.

Het kost veel tijd en aandacht zo’n klein pupje opvoeden. Het volgen van een puppycursus hoort daarbij. Door verschillende instanties zoals het LICG en De Hondenbescherming, wordt aangeraden daar zo vroeg mogelijk mee te beginnen, voordat ongewenst gedrag al ontstaan is.

In de zomer kan dit wel eens een uitdaging zijn; veel kynologenclubs en hondenscholen zijn gesloten. En dat is jammer, want zo loop je een belangrijke fase mis in de opvoeding, training en socialisatie van je hond.

Daarom hebben wij de Puppy Zomer Cursus ontwikkeld!

De hele zomervakantie kun je bij ons terecht in een instroomgroep. In een periode van 8 weken, volg je 6 lessen.

De eerste les is een instroomles, met daarin alle aandacht voor jouw vragen en leerdoelen (Dit is niet persé een priveles, er kunnen meerdere instromers zijn.). De overige 5 lessen zijn groepslessen die je zelf in kunt te delen.

Dus als je op vakantie gaat, dan mis je geen lessen, na je vakantie stroom je weer in. In de (kleine) groep wordt iedereen op zijn eigen niveau begeleid, dus je hebt niet het gevoel dat je achterloopt.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor pups vanaf 8 tot 20 weken die volgens schema gevaccineerd zijn. Zij mogen dus al komen voordat zij de 3e enting gehad hebben.
Heb je al eens eerder een hond gehad, dan zul je merken dat er nog voldoende te leren valt. Er zijn een hoop nieuwe inzichten in hondentraining en hondengedrag. Daarnaast is elke hond uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. In de cursus leer je hoe je jouw hond het snelste op een prettige manier iets kunt leren.

Waar?

De cursus wordt gegeven in Ede, op de Kenniscampus. Daar hebben wij een mooi, verhard terrein tot onze beschikking.

Wanneer?

De groepslessen worden gegeven op dinsdagavond. Starten kan vanaf 10 juli t/m 30 juli. De eerste (instroom)les is op 10 juli.

De les is van 19.00 tot 19.50. De lessen worden verzorgd door Dieneke Hollmann.

Kosten

De kosten van de cursus zijn 107,-. Hier voor krijg je:

– 1 instroomles (op een nog af te spreken tijdstip, de eerste is op 10/7)
– minimaal 5 groepslessen verdeelt over 5 tot 8 weken.
– het E-book “Handleiding voor brave honden”

Ik doe mee!

 

Ik wil meer informatie!

 

Weet je nu al dat jouw pup in de zomer bij je komt wonen? Investeer in zijn toekomst en reserveer nu een plekje!