Vanaf 1 januari 2020 neemt Dieneke Hollmann van Dogs4suc6 de groeplessen over.

Wie ben ik

Ik ben Kynologisch Instructeur en dat betekent dat ik gediplomeerd ben om hondeneigenaren les te geven in de opvoeding en gedragsbegeleiding van hun hond.

Opgegroeid met honden

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden.

Mijn eerste twee honden die ik had kwamen beiden uit het asiel. Rico, een kruising Dalmatische hond en daarna Dennis, een Hollandse Herder. Beiden hadden een superlief karakter, maar met een gebruiksaanwijzing. Vanaf dit moment ontstond al mijn interesse in het gedrag van honden.

We kennen het allemaal wel: waarom doet die hond wat ie doet?

Op dit moment ben ik de trotse eigenaar van Pjotr en Doeko. Pjotr is een kleine kruising Collie/Stabij/Jack Russel en komt uit Spanje en Doeko is een jonge Friese Stabij (ook wel Stabijhoun genoemd).

Vanuit passie

Door mijn passie met honden om te zetten naar professioneel met honden bezig te zijn, ben ik nu ook in staat om anderen hondeneigenaren te helpen bij het opvoeden van hun hond. Met als doel en resultaat dat hondeneigenaren hun puppy of (jonge-) hond zelf goed kunnen opvoeden zodat ze samen op een fijne en ontspannen manier door het leven kunnen. 

Samenwerken

Ik werk als instructeur graag met mijn cursisten volgens de volgende criteria:

Fouten proberen we zoveel mogelijk te voorkomen en het gewenste gedrag van de hond gaan we stimuleren en belonen; de training die ik geef is, voor het merendeel van de cursisten en honden, gemakkelijk uit te voeren; we leren de honden stapsgewijs de oefeningen aan; de training is leuk voor zowel de eigenaar als de hond; tenslotte wordt de veiligheid terdege in acht genomen.

Ga naar Dogs4Suc6 voor groepslessen zoals puppycursus.