Nieuwe naam, nieuwe locatie

Al geruime tijd geeft Dieneke tot ieders tevredenheid de groepslessen op de hondenschool. Om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn, gaat Dieneke nu alle groepslessen onder haar eigen naam, op haar eigen locatie in Wageningen geven.

Alexandra kan zich dan concentreren op de gedragsconsulten, de Sociale Wandelingen en binnenkort ook op haar praktijk voor coaching
(tipje van de sluier ….  -niet alleen voor hondeneigenaren 😉 )

Voor meer informatie over trainingen zoals de puppycursusCombicursus en de Contact met je hond cursus verwijzen we graag naar de website van Dieneke: http://www.dogs4suc6.nl/.

De groepslessen op de hondenschool zijn kleinschalig van opzet. Bij de puppycursus zijn de groepen niet groter dan 5 pups, bij de lessen voor oudere honden nooit meer dan 6 honden per instructeur. Daarnaast is de lesmethode dusdanig van opzet dat je niet op elkaar staat te wachten. Iedereen is tegelijkertijd aan het werk en de instructeur loopt langs om iedereen individueel te begeleiden. Hierdoor is het leerrendement hoog!

Indoor Puppy Cursus

Je bent gevallen voor zo’n schattig bolletje wol, maar je beseft heel goed dat ook kleine hondjes groot worden en veel moeten leren om, ook als ze later groot zijn, nog net zo leuk te zijn. Je wilt voorkomen dat je hondje angstig wordt of agressief en je wilt leren hoe je hem de basiscommando’s kunt aanleren. Het volgen van een puppycursus kan je daarbij helpen: je leert hoe je je aandoenlijke pup opvoedt tot een stabiele vriend voor het leven.

MEER INFORMATIE

Brave Puber Cursus

Een brave puber? Bestaat dat? Nee, natuurlijk niet! In de pubertijd zoek je grenzen op! Een puber straffen werkt vaak averechts of het verstoort je relatie. In deze cursus leer je hoe je met je puberhond kunt omgaan om deze tijd zo prettig mogelijk door te komen.

Pubers en jonge honden die met succes een puppycursus hebben doorlopen, kunnen meedoen met de Brave Puber Cursus.

MEER INFORMATIE

Gevorderden Cursus

Vind je leuk om bezig te zijn met de training van je hond? Heb je al enige trainingservaring en beheerst je hond de basiscommando’s, dan is de trainingsgroep voor gevorderden iets voor jullie!

MEER INFORMATIE

Relevante artikelen

Een pup van een boerderij, goede keus, of beter niet?

Honden hebben een gevoelige leerperiode tijdens het vroege leven. De leefomstandigheden gedurende deze tijd kunnen

Handige boeken voor puppy-eigenaren

In 2015 werd ik benaderd door Robbin Kleinpenning van Puppygroep.nl met de vraag of ik,

Een puppy die niet wil lopen; koppig, eigenwijs of …?

Het is donker en koud en ik wandel met mijn honden het laatste rondje voor

5 valkuilen bij het aanleren van de naam van je puppy

Je hebt vast heel lang nagedacht over de naam van jouw hond. Het is dan

ALLE ARTIKELEN