Onze groepslessen op de hondenschool zijn kleinschalig van opzet. Bij de puppycursus zijn de groepen niet groter dan 5 pups, bij de lessen voor oudere honden nooit meer dan 6 honden per instructeur. Daarnaast is de lesmethode dusdanig van opzet dat je niet op elkaar staat te wachten. Iedereen is tegelijkertijd aan het werk en de instructeur loopt langs om iedereen individueel te begeleiden. Hierdoor is het leerrendement hoog!

Indoor Puppy Cursus

Je bent gevallen voor zo’n schattig bolletje wol, maar je beseft heel goed dat ook kleine hondjes groot worden en veel moeten leren om, ook als ze later groot zijn, nog net zo leuk te zijn. Je wilt voorkomen dat je hondje angstig wordt of agressief en je wilt leren hoe je hem de basiscommando’s kunt aanleren. Het volgen van een puppycursus kan je daarbij helpen: je leert hoe je je aandoenlijke pup opvoedt tot een stabiele vriend voor het leven.

MEER INFORMATIE

Brave Puber Cursus

Een brave puber? Bestaat dat? Nee, natuurlijk niet! In de pubertijd zoek je grenzen op! Een puber straffen werkt vaak averechts of het verstoort je relatie. In deze cursus leer je hoe je met je puberhond kunt omgaan om deze tijd zo prettig mogelijk door te komen.

Pubers en jonge honden die met succes een puppycursus hebben doorlopen, kunnen meedoen met de Brave Puber Cursus.

MEER INFORMATIE

Gevorderden Cursus

Vind je leuk om bezig te zijn met de training van je hond? Heb je al enige trainingservaring en beheerst je hond de basiscommando’s, dan is de trainingsgroep voor gevorderden iets voor jullie!

MEER INFORMATIE

Sociale Wandelingen

Kan je hond niet meedoen met een reguliere cursus omdat hij uitvalt of omdat hij snel geprikkeld en afgeleid raakt? Ik heb een speciale lesmethode ontwikkeld waarin je met je reactieve hond toch kunt trainen in een groep: De Sociale Wandelingen.

MEER INFORMATIE

“Wij hebben 5 jaar geleden met onze 2 labradors prive puppy cursus gevolgd bij alexandra en dat ging echt heel goed. Nu 5 jaar later hebben we er nog steeds profijt van en zijn het 2 volwassen gehoorzame lieve honden.”

Annemieke Onderdijk, Eigenaresse van 2 labradors - volgde de puppycursus aan huis

“Alexandra kijkt naar jou en de hond, wat is je doel, wat heb je nodig om dat samen te bereiken. Je kan leren over aanleren van de commando’s maar ook over “taal” tussen de honden, verschillende methode’s van leren en nog veel meer. Net wat nodig is.”

Alena Ondrekeva, Eigenaresse van een Jack Russel Terriër - Over de privecursus aan huis

“Alexandra has been a great help with my dog reactive great dane. She gave me back my confidence as a dog handler. 12 juni, 2011”

Marjolein Gompel, Eigenaresse van een Duitse Dog die reactief was naar honden

”Onze 8 maanden oude labrador had de basiscommando’s redelijk onder controle, maar we bleven last houden met trekken aan de lijn en opspringen tegen mensen. Alexandra heeft ons in zeer korte tijd erg veel nuttige tips gegeven. Op een uiterst kalme manier hebben we in de praktijk situaties geoefend. We waren de wanhoop redelijk nabij, maar na drie zaterdagen kunnen wij weer op een fijne manier met onze hond aan de lijn wandelen. Echt heel erg bijzonder en we zijn Alexandra zeer dankbaar!”

Marloes de Vries

Relevante artikelen

Een pup van een boerderij, goede keus, of beter niet?

Honden hebben een gevoelige leerperiode tijdens het vroege leven. De leefomstandigheden gedurende deze tijd kunnen

Handige boeken voor puppy-eigenaren

In 2015 werd ik benaderd door Robbin Kleinpenning van Puppygroep.nl met de vraag of ik,

Een puppy die niet wil lopen; koppig, eigenwijs of …?

Het is donker en koud en ik wandel met mijn honden het laatste rondje voor

5 valkuilen bij het aanleren van de naam van je puppy

Je hebt vast heel lang nagedacht over de naam van jouw hond. Het is dan

ALLE ARTIKELEN