Voor wie?

Je hebt enige trainingservaring, maar wilt graag je trainingsvaardigheden verder verbeteren. Je hebt een hond die een aantal commando’s zonder druk of dwang uitvoert, maar nog niet in alle omstandigheden, zoals bij veel afleiding of op afstand. Je vindt het leuk om met je hond bezig te zijn. Je wilt graag leren hoe je de gehoorzaamheid van je hond kunt verbeteren zonder te moeten vervallen in druk of dwang. Dan is deze trainingsgroep geschikt voor jou!

Doel

De trainingsgroep is gericht op het vergroten van de trainingsvaardigheden van de begeleider. Je leert hoe je de gehoorzaamheid van je hond naar een hoger plan kunt tillen. Tegelijkertijd werken we aan een goede band tussen baas en hond. De sport en spel elementen zijn ook hierop gericht. Ook worden er elementen uit de dressuur (G&G / Obedience) geoefend.
We trainen in een kleine groep van maximaal 6 honden, dus veel persoonlijke aandacht voor je eigen leerdoelen. Deze kun je aan het begin van de cursus kenbaar maken, dan stemmen we daar de oefeningen op af.

Plaats, tijd en kosten

De training vindt plaats in Ede. We trainen op een verhard terrein en bij slecht weer kunnen we overdekt staan.

5 lessen van 50 minuten kosten 67,-.
De lessen worden verzorgd door Ilona Bosch.

De lessen zijn op dinsdag van 19.30 tot 20.20. Bij overinschrijving zal er ook een groep starten om 20.30.
De eerstvolgende groep start op 29 augustus. << BEIDE GROEPEN ZIJN VOL >>

Het is nog niet bekend wanneer er weer een cursus start. Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan een berichtje!

MEER INFORMATIE / INSCHRIJVEN