Laden Evenementen

Als je een hond hebt die uitvalt aan de lijn, dan kan dat behoorlijk het plezier in de wandelingen verminderen. Wellicht loop je gespannen over straat en vermijd je zo veel mogelijk confrontaties. Misschien ga je zelfs al minder met  je hond wandelen omdat het echt niet leuk meer is. Je realiseert je dat dat niet de oplossing is en je wilt graag leren hoe je het gedrag van je hond duurzaam kunt aanpakken.

Motivatie

In deze workshop leer je hoe je de reden kunt achterhalen waarom je hond uitvalt. En wat je kunt doen om het uitvallen te verminderen. Het achterhalen van zijn motivatie tot het uitvallen is hierbij de sleutel tot succes!

No pain = lots of gain

We gebruik van diverse trainingsmethodes, maar er is één overeenkomst: we werken niet met pijn of schrik. We maken gebruiken van de meest recente inzichten in hondengedrag en hondentraining.

Wie is de baas?

We kijken echter ook naar de rol die jij als geleider speelt. Je leert wat de belangrijkste vaardigheden zijn die je nodig hebt om een reactieve hond goed te kunnen begeleiden en trainen. Daarbij hoort overigens niet de opvatting “Je moet het doen omdat ik het zeg!”. We kijken naar wat een goede (ge)leider maakt en hoe je dat waar kunt maken bij je hond.

Details

Locatie: Ede
Tijd: Inloop vanaf 19.15, aanvang 19.30
Duur: 2,5 uur

Kosten

20,- per persoon

Kom je met meerdere personen, dan geldt een aantrekkelijke korting:
2 personen 36,-
3 personen 48,-
4 personen 56,-

Deze workshop is zonder honden.

INSCHRIJVEN / MEER INFORMATIE